Stuntaanbieding: 5 jaar garantie op alle Vaillant cv-ketels

Is uw woning toe aan een nieuwe cv-ketel? Nieuwere ketels hebben tal van voordelen, waaronder hogere energiezuinige prestaties en een verbeterde veiligheid. En dat is wel zo prettig! Met de stuntaanbieding van Heduro warmteservice profiteert u deze maand ook nog eens van een extra lange garantieperiode. Deze maand geldt een garantie van 5 jaar op alle typen Vaillant CV ketels. Download folder Vaillant CV ketels.

Langdurige top kwaliteit

Wij kunnen u tal van redenen geven om te kiezen voor Vaillant. Dit internationaal geprezen merk behoort tot de A-klasse in CV installaties en staat voor langdurige top kwaliteit. Alle typen Cv-ketels van Vaillant slagen er moeiteloos in om een woning comfortabel te verwarmen met een zo laag mogelijk energieverbruik. Wie kiest voor Vaillant, kiest voor een lage energierekening zonder in te leveren op de behaaglijke warmte van thuis.

Valliant ketel

Maak gebruik van persoonlijk advies van uw Platinum dealer

Logo platinum dealer Vaillant

Als Platinum dealer van Vaillant heeft Heduro warmteservice jarenlange ervaring met deze uitmuntende producten. Vraagt u een vrijblijvende offerte bij ons aan, dan informeren we u uitgebreid over alle mogelijkheden. Ons persoonlijke advies baseren we op de inhoud van uw woning of bedrijfsruimte, het gebruiksdoel en natuurlijk uw eigen wensen. We meten u graag een cv-ketel aan die naadloos aansluit bij uw situatie, alleen zo garanderen we klanttevredenheid! Bij aankoop van een Vaillant ketel bent u tevens verzekerd van een vakkundige installatie door onze ervaren CO-gecertificeerde installateurs.

Genoeg redenen om vandaag nog te kiezen voor een nieuwe cv-ketel van Vaillant! Laat u vrijblijvend informeren door de experts van Heduro loodgieter Roosendaal.