CV ketel Roosendaal kopen bij merkonafhankelijk dealer

Afspraak maken

Bel: 0165 – 72 29 12
Email: info@heduro-loodgieter-roosendaal.nl

Erkende CV monteurs

Erkende Loodgieters

Bij merkonafhankelijk dealer CV ketels staat uw woonsituatie centraal

Is uw oude CV ketel toe aan vervanging? Ga dan voor een nieuwe CV ketel Roosendaal altijd naar een merkonafhankelijk dealer van A- merk CV ketels als Heduro loodgieter Roosendaal. U krijgt dan een merkonafhankelijk maatwerk advies, dat volledig is gebaseerd op uw huidige woonsituatie. Voor een dealer als Heduro warmteservice maakt het niet uit welk merk hij verkoopt in tegenstelling tot de meeste aanbieders van CV ketels. Die moeten een bepaalde hoeveelheid en types verkopen om dealer van een merk te mogen blijven. Vandaar dat u hier een ‘gekleurd’ advies krijgt.

CV ketel Roosendaal
CV Ketel Roosendaal

Stappenplan CV ketel Roosendaal kopen bij Heduro warmteservice

Wanneer u Heduro warmteservice inschakelt voor de eventuele aankoop van een A-merk CV ketel komen wij naar u toe op een tijdstip dat het u schikt. Om u een wel overwogen advies te kunnen geven zullen we de volgende relevante zaken in kaart moeten brengen:

 • De hoeveelheid m3 die verwarmd moet worden
 • In wat voor soort woning u woont
 • Heeft u verbouwplannen, zoals het plaatsen van een uitbouw / erker?
 • Welke garantieperiode u wenst voor de CV ketel?
 • Het eventueel te besteden budget

 

Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons een maatwerk advies. In de praktijk komt dat neer op één of meerdere offertes van A-merk CV ketels, die naadloos op deze uitkomsten aansluiten. Alleen dan krijgt u de juiste CV ketel voor uw woning of bedrijf. De prijzen die in de offertes worden genoemd zijn altijd inclusief installatie door een gecertificeerde CV monteur van Heduro warmteservice. Het moge duidelijk zijn, dat wij kiezen voor zekerheid. U bent niet verplicht om een CV ketel bij ons te kopen.

   CV ketel Roosendaal

   Installatie en onderhoud van uw CV ketel Roosendaal

   Wanneer u besluit om uw nieuwe CV ketel Roosendaal bij ons te kopen, wordt deze volgens de strengste richtlijnen van de gekozen CV ketel fabrikant door onze CV monteurs geplaatst. Nadat de CV ketel geplaatst is, komt u in aanmerking voor een onderhoudsabonnement. Jaarlijks wordt uw CV ketel dan in de zomerperiode professioneel schoongemaakt en vindt er uitgebreid onderhoud plaats.

   CV ketel Roosendaal kopen?

   Neem voor een vrijblijvende afspraak en maatwerk advies, over een CV ketel Roosendaal kopen, vrijblijvend contact met ons op en ontdek welke CV ketel bij uw woonsituatie past.