CV monteur Roosendaal erkend en CO – gecertificeerd

Afspraak maken

Bel: 0165 – 72 29 12
Email: info@heduro-loodgieter-roosendaal.nl

Erkende CV monteurs

Erkende Loodgieters

Voor periodiek onderhoud, reparatie, aankoop en installatie cv-ketel

Bent u op zoek naar een CV monteur Roosendaal dan doet u er verstandig aan om vanaf nu altijd te kiezen voor een erkende en CO – gecertificeerde cv monteur. Een van de maatregelen van de nieuwe Gasketelwet is, dat met ingang van 01.01.2023 uitsluitend erkende en CO – gecertificeerde CV monteurs nog het onderhoud en reparaties aan een CV ketel mogen doen. Wanneer u vanaf deze datum een CV monteur Roosendaal inschakelt die niet erkend en gecertificeerd is, dan bent uzelf aansprakelijk voor de gevolgen en schade. De strenge Gasketelwet is in het leven geroepen, omdat jaarlijks tal van dodelijke ongevallen plaatsvonden die het gevolg waren van ondeskundige reparaties. Dit is de reden van de strenge eisen die door de overheid gesteld worden.

Roosendaal Loogieter
CV monteur Roosendaal

Alleen erkende CO – gecertificeerde CV monteurs voor onderhoud reparatie

In tegenstelling tot een groot aantal andere verwarmingsbedrijven werken er bij de Heduro Loodgieter Roosendaal uitsluitend erkende CO – gecertificeerde CV monteurs uit de regio Roosendaal. Door uitsluitend met gecertificeerde CV monteurs te werken heeft u als klant de zekerheid, dat elke CV monteur Roosendaal van Heduro loodgieter Roosendaal vakbekwaam is. U mag er volledig op vertrouwen dat een CV onderhoudsbeurt, CV ketel reparatie of installatie van een nieuwe CV ketel duurzaam en veilig wordt uitgevoerd. Kiezen voor een erkende CO – gecertificeerde CV monteur van H.L.R. is kiezen voor kwaliteit en veiligheid voor een aantrekkelijke marktconforme prijs.  

De CV monteur Roosendaal van H.L.R. helpt u snel en adequaat

Omdat wij beschikken over een eigen vestiging in Roosendaal kan onze CV monteur Roosendaal u snel helpen, wanneer u een hulpvraag heeft. Verreweg de snelste manier om een afspraak te maken is telefonisch. U belt hiervoor telefoonnummer: 0165 – 72 29 12. U krijgt dan onze cv monteur Roosendaal rechtstreeks aan de lijn en op basis van uw hulpvraag zal hij dan in overleg met u een tijdstip vastleggen. U weet dan precies wanneer hij komt om uw hulpvraag op te lossen. Ook voor onze CV monteur Roosendaal is het prettig dat hij in kan schatten wat het probleem is en welke onderdelen hij eventueel nodig heeft. Kortom een win-win situatie die tijd bespaart. Bij calamiteiten kunt u ons 24/7 bellen.