Installatiebedrijf Roosendaal heeft alle disciplines onder één dak

Afspraak maken

Bel: 0165 – 72 29 12
Email: info@heduro-loodgieter-roosendaal.nl

Erkende CV monteurs

Erkende Loodgieters

Het adres voor gecertificeerde cv-monteurs, dakdekkers en loodgieters

 Wie op zoek is naar een erkende CO-gecertificeerde cv-monteur, een gecertificeerd dakdekker of loodgieter kan stoppen met zoeken. Bij Heduro Loodgieter Roosendaal vindt u al deze disciplines onder één dak. Als installatiebedrijf Roosendaal hebben wij op basis van vele jaren praktijkervaring er bewust voor gekozen om al deze disciplines samen te voegen, zodat wij ons in de positieve zin van het woord snel en duurzaam kunnen helpen.

Roosendaal Loogieter
Roosendaal Loogieter

Al onze vakmensen zijn gecertificeerd en klaar voor de naaste toekomst

 De komende jaren staan er de nodige aanpassingen op stapel aangaande het mogen uitvoeren van installatie werkzaamheden. De reden hiervoor is, dat er het afgelopen decennium jaarlijks veel onnodige ongevallen hebben plaatsgevonden met dodelijke afloop. Als gecertificeerd installatiebedrijf Roosendaal spelen wij hier nu al op in, door al onze mensen de vereiste certificeringen te laten halen. Kwaliteit van werken en de veiligheid van onze opdrachtgevers staan bij ons voorop.

De eerste ingrijpende maatregelen zijn opgenomen in de nieuwe Gasketelwet. Vanaf 01.04.2022 mogen uitsluitend nog erkende CO – gecertificeerde cv-monteurs reparaties en onderhoud aan cv-installaties doen. Als de eigenaar van een woning of bedrijfspand het onderhoud door een niet erkende cv-monteur heeft laten doen en er ontstaat brand, dan is hij/zij hier zelf volledig voor aansprakelijk. Hij/zij kan geen beroep doen op de brandverzekering.

De komende jaren nog meer ingrijpende maatregelen voor installatiebedrijven

De wetgeving zal de komende jaren voor installatiebedrijven ingrijpend veranderen. Er zullen aan installateurs eisen en certificeringen terecht gesteld gaan worden. Heduro Installatiebedrijf Roosendaal zorgt ervoor dat haar installateurs voldoen aan alle certificeringen, zodat u er op mag vertrouwen dat een installatie of reparatie met materialen en onderdelen is gedaan die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Heeft u op termijn een installatiebedrijf Roosendaal nodig en/of wilt u een maatwerk offerte ontvangen? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact op met onze installateur Roosendaal en bel: telefoonnummer: 0165 – 72 29 12