Cv-ketel storing gemeente Roosendaal | Bel: 0165 – 722 912

Afspraak maken

Bel: 0165 – 72 29 12
Email: info@heduro-loodgieter-roosendaal.nl

Erkende CV monteurs

Erkende Loodgieters

Onze CV monteur zorgt ervoor dat u er snel weer warmpjes bijzit  

Heduro loodgieter Roosendaal is niet alleen het adres voor al uw loodgieterswerken, maar beschikt ook over ervaren CO-gecertificeerde cv-monteurs die gespecialiseerd zijn in het oplossen van een cv-ketel storing. Wanneer u woont in Heerle, Moerstraten, Nispen, Roosendaal, Wouw of Wouwse plantage helpen wij u graag.  

   CV monteur Roosendaal
   CV monteur Roosendaal

   Hoe kunt u snel de CV storingsdienst Heduro Roosendaal inschakelen? 

   Wanneer u onaangenaam verrast wordt door een CV ketel storing is het belangrijk dat deze bij voorkeur dezelfde dag nog wordt opgelost. Wij streven hier dan ook naar. Voordat u ons belt voor het maken van een afspraak vragen wij u eerst naar uw CV ketel toe te gaan en te noteren welke storingscode uw CV ketel aangeeft en welk merk CV ketel u heeft. Als u dit heeft gedaan belt u het telefoonnummer: 0165 – 722 912. U wordt dan automatisch doorverbonden naar een van onze cv-monteurs. Hij zal aan u vragen waarvoor u hem belt en wanneer sprake is van een CV ketel storing zal hij u vragen wat de storingscode is die op uw CV ketel staat en wat het merk CV ketel is.      

   Op basis storingscode wordt helder of het een echte cv-ketel storing is 

   In de helft van de meldingen die wij ontvangen is geen sprake van een echte CV ketel storing. Een veel voorkomend probleem dat u eenvoudig zelf kunt oplossen is, dat er te weinig water in uw cv-installatie zit. Door het waterpeil op niveau te brengen zult u zien dat de CV ketel storing is verholpen. Blijkt uit de storingscode dat er wel iets aan de hand is, zal met u direct een afspraak worden gemaakt. Omdat wij de meest voorkomende onderdelen op voorraad hebben kunnen wij u vaak meteen helpen. Mocht het zo zijn dat uw CV-ketel niet meer te repareren is, dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Voor een compleet overzicht van alle beschikbare A-merk cv-ketels bezoekt u dan de website www.cv-ketel-offertes.nl   
    

     Roosendaal Loogieter

     Bent u aan een nieuwe A-merk CV ketel toe? 

     Kies dan voor een HR ketel van een A-merk en maak gebruik van de unieke service die Heduro Loodgieter Roosendaal ook in dit opzicht aanbiedt. Ga naar CV Ketel Offertes en vraag met slechts 1 e-mail offertes aan van alle passende CV ketels 

      

     Heeft u een van onze gecertificeerde centrale verwarming installateurs, loodgieters of installateurs nodig? Neem dan contact met Heduro Loodgieter Roosendaal op.