Voor dichten CV lekkage belt u Heduro Loodgieter Roosendaal

Afspraak maken

Bel: 0165 – 72 29 12
Email: info@heduro-loodgieter-roosendaal.nl

Erkende CV monteurs

Erkende Loodgieters

Dé gecertificeerde cv-monteur en loodgieter gemeente Roosendaal  

Een CV lekkage ontstaat vaak geleidelijk. Een CV lekkage kan bijvoorbeeld ontstaan bij een snelkoppeling die niet goed is aangedraaid en door hoge temperatuurverschillen is gaan werken. Maar ook radiatoren, slangetjes en zelfs een expansievat of ronduit domme pech kunnen oorzaken van een CV lekkage zijn. Gelukkig kunt u als inwoner van de gemeente Roosendaal een beroep doen op de lokale vestiging van Heduro Loodgieter Roosendaal. Voorwaarde is wel, dat u woont in of met uw bedrijf gevestigd bent in Heerle, Moerstraten, Nispen, Wouw, Wouwse plantage of natuurlijk Roosendaal.  

   Roosendaal Loogieter
   CV monteur Roosendaal

   Niet altijd hoeft een CV lekkage Roosendaal direct opgelost te worden 

   Hoe erg is het dat u een CV lekkage Roosendaal niet gelijk laat verhelpen? Dat hangt volledig van de oorzaak en de plaats van de CV lekkage af. U moet beslist zo snel mogelijk een gecertificeerde CV monteur / loodgieter uit de gemeente Roosendaal laten komen wanneer de lekkage in uw CV ketel zit. Deze lekkage kan gevaarlijke situaties veroorzaken. Echter wanneer een lekkage te maken heeft met een radiator zoals een verwarmingsknop of een knelkoppeling die lekt, dan kunt u beslist even wachten. Let wel goed op dat u geen waterschade krijgt. Het wordt een andere situatie wanneer de leidingen van uw cv-installatie in de dekvloer zijn weggewerkt en u daar een steeds groter wordende vochtplek ontdekt. Dan is absoluut haast geboden, omdat de vervolgschade dan groot kan worden.  

   De goedkoopste en verstandigste oplossing is de CV lekkage laten dichten 

   Hoe u het ook went of keert de verstandigste keuze is om de CV lekkage in de gemeente Roosendaal zo snel mogelijk te laten dichten. Het zal toch ooit moeten gebeuren en een CV lekkage wordt er nooit beter van. Heduro Loodgieter Roosendaal beschikt over een CO-gecertificeerde cv-monteur die tevens loodgieter is. Voor het maken van een afspraak op korte termijn neemt u contact op met de lokale cv-monteur loodgieter van Heduro loodgieter Roosendaal en bel 0165 – 722 912 
    

     Roosendaal Loogieter

     Bent u aan een nieuwe A-merk CV ketel toe? 

     Kies dan voor een HR ketel van een A-merk en maak gebruik van de unieke service die Heduro Loodgieter Roosendaal ook in dit opzicht aanbiedt. Ga naar CV Ketel Offertes en vraag met slechts 1 e-mail offertes aan van alle passende CV ketels 

      

     Heeft u een van onze gecertificeerde centrale verwarming installateurs, loodgieters of installateurs nodig? Neem dan contact met Heduro Loodgieter Roosendaal op.