CV monteur Roosendaal van alle A-merken CV ketels

Afspraak maken

Bel: 0165 – 72 29 12
Email: info@heduro-loodgieter-roosendaal.nl

Erkende CV monteurs

Erkende Loodgieters

Heduro warmteservice merkonafhankelijk dealer alle A-merk CV ketels

Professioneel onderhoud is het behoud van uw CV ketel. Voorwaarde is wel dat het onderhoud jaarlijks door een gecertificeerde CV monteur Roosendaal wordt uitgevoerd. Wanneer u de investeringskosten voor een periodiek CV onderhoudsbeurt afzet tegenover de besparingen die een jaarlijkse onderhoudsbeurt oplevert, verdient u er zelfs aan. Wij zetten het onderstaand voor u overzichtelijke op een rijtje.

CV monteur Roosendaal
CV monteur Roosendaal

Onderhoudsbeurt CV ketel door CV monteur Roosendaal

Wanneer u zich oriënteert op het internet verschillen de kosten voor een onderhoudsbeurt door een CV monteur Roosendaal ogenschijnlijk sterk. Er zijn aanbieders waar u al voor circa € 65,- een onderhoudsbeurt kunt laten verzorgen. Wanneer u de kleine lettertjes goed leest zult u zien waarom dit bedrag zo laag is. U betaalt jaarlijks € 65,- terwijl men slechts 1x per twee jaar uw CV ketel daadwerkelijk schoonmaakt. Bovendien betaalt u voor elke pakking, onderdeeltje of slangetje dat gebruikt moet worden kosten.

Een jaarlijkse periodieke onderhoudsbeurt door een gecertificeerde CV monteur Roosendaal van Heduro warmteservice kost tussen de € 120,- en € 150,- op jaarbasis. Uw CV ketel wordt dan uitvoerig gecontroleerd en schoongemaakt volgens de richtlijnen van de ketelfabrikant. Pakkingen die versleten zijn worden vervangen. Tenslotte wordt uw CV ketel afgesteld volgens de laatste richtlijnen van de CV ketel fabrikant, waardoor de verbranding optimaal wordt. Dit levert u een energie besparing van circa € 225,00 op jaarbasis op.

Een CV ketel die jaarlijks op de juiste wijze wordt onderhouden en ingesteld gaat gemiddeld tussen de 5 en 8 jaar langer mee. Wat neerkomt op een besparing van tenminste € 100,- op jaarbases. Wanneer u beide bedragen optelt, levert periodiek onderhoud door een gecertificeerde CV monteur Roosendaal u een winst van tenminste € 175, – op.

CV monteur Roosendaal

Voordeel CV monteur Roosendaal van Heduro warmteservice

Voor het jaarlijkse onderhoud van uw CV ketel bent u bij Heduro warmteservice in alle opzichten beter af. Niet alleen bespaart u op jaarbasis een fors bedrag. Ook de kans op een CV ketel storing is te verwaarlozen. Mocht zich onverhoopt een calamiteit voordoen dan kunt u met voorrang gebruik maken van onze 24/7 Warmteservicedienst. Wilt u snel of op korte termijn een CV monteur Roosendaal inhuren?