CV onderhoud Roosendaal – Heduro loodgieter Roosendaal

Afspraak maken

Bel: 0165 – 72 29 12
Email: info@heduro-loodgieter-roosendaal.nl

Erkende CV monteurs

Erkende Loodgieters

Preventief onderhoud verlengt de levensduur van uw CV ketel

Steeds meer bedrijven en gezinnen kiezen voor jaarlijks CV onderhoud Roosendaal door een gecertificeerde CV monteur. En terecht, want periodiek onderhoud betaalt zich direct terug! Sterker nog. Het levert een gezin een besparing op van maar liefst € 300, – per jaar en wanneer de komende jaren de gasprijs hoger wordt zal de besparing alleen nog maar toenemen. Bovendien is de kans dat u te maken krijgt met een CV ketel storing, dankzij CV onderhoud Roosendaal vrijwel uitgesloten. Wij lichten dit graag toe aan de hand van feiten.

CV onderhoud Roosendaal
CV onderhoud Roosendaal

CV onderhoud Roosendaal levert jaarlijks een besparing € 225,- op

Tijdens het CV onderhoud door een gecertificeerde CV monteur wordt uw CV ketel technisch gecontroleerd en ingesteld volgens de laatste richtlijnen van de CV ketel fabrikant. Hierdoor krijgt uw CV ketel gedurende een langere periode een optimale verbranding, waardoor u aanmerkelijk minder gas nodig heeft om de ruimtes op de gewenste temperatuur te brengen. Vergelijk het met een grote onderhoudsbeurt van uw auto in de garage. Wanneer deze heeft plaatsgevonden zult u ervaren dat uw auto prettiger rijdt en minder brandstof verbruikt.

Bedrijfszekerheid en veiligheid van uw CV ketel

Wanneer u jaarlijks CV onderhoud Roosendaal laat plaatsvinden is de kans op een CV ketel storing vrijwel uitgesloten. Bovendien is de kans op levensbedreigende problemen veroorzaakt door uw CV ketel, zoals koolmonoxide vergiftiging, verwaarloosbaar. Wist u overigens, dat uw verzekering bij brand veroorzaakt door een CV ketel niet zonder meer uitkeert. Ons advies: bespaar niet op de veiligheid van uw gezin.

CV onderhoud Roosendaal

Bel voor CV onderhoud Roosendaal Heduro loodgieter Roosendaal

Wij hopen dat wij u hebben kunnen overtuigen dat u nooit op CV onderhoud Roosendaal moet besparen. Onze ervaren en gecertificeerde CV monteurs zijn u graag van dienst. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op.