Heeft u een CV storing? Bel snel Heduro loodgieter Roosendaal

Afspraak maken

Bel: 0165 – 72 29 12
Email: info@heduro-loodgieter-roosendaal.nl

Erkende CV monteurs

Erkende Loodgieters

CV monteur Heerle Moerstraten Nispen Roosendaal Wouw Wouwse plantage 

Heduro loodgieters heeft nu ook een regionale vestiging in Roosendaal van waaruit gecertificeerde installateurs, loodgieters en CV monteurs diensten aan de inwoners van de regio Roosendaal aanbiedt. Wanneer u als inwoner van de gemeente Roosendaal te maken krijgt met bijvoorbeeld een CV storing en snel geholpen wilt worden, dan adviseren wij u om  telefonisch contact op te nemen via telefoonnummer: 0165 – 722912. U krijgt dan rechtstreeks de CO-gecertificeerde CV monteur van Heduro Roosendaal aan de lijn, waarmee u direct een afspraak kunt maken. Zeker wanneer de buitentemperatuur laag is, zullen wij alles in het werk stellen om u SNEL TE HELPEN 

  CV monteur Roosendaal
  CV monteur Roosendaal

  Belangrijk is dat u eerst de storingscode opzoekt voordat u ons belt! 

  Voordat u contact met onze CV monteur in Roosendaal opneemt willen wij u vragen om eerst de storingscode van uw CV ketel te noteren. Onze CV monteur zal hier naar vragen wanneer u bij hem de CV storing aanmeldt. Waarom is dit zo belangrijk voor u? Op basis van de storingscode kan onze CV monteur een inschatting maken wat de oorzaak van de CV storing is. Regelmatig komt het voor, dat er een cv storing is die u zelf simpel kunt oplossen. De meest voorkomende oorzaak is namelijk, dat er te weinig water in uw CV installatie zit. Door dit op het gewenste niveau te brengen is de CV storing verholpen.  

  De ernst van een CV storing kan sterk verschillen 

  Op basis van de storingscode die u doorgeeft kan onze CO – gecertificeerde CV monteur inschatten welke materialen hij beslist moet meenemen om een CV storing duurzaam te kunnen verhelpen. Dat scheelt tijd en onnodige extra kosten. De ernst van uw CV storing in de gemeente Roosendaal kan sterk verschillen. Mocht het repareren van uw CV ketel dermate hoge kosten met zich meebrengen, dan kunt u elke aantrekkelijke geprijsde A-merk CV ketel bestellen via CV ketel offertes. Maar meestal is het verhelpen van een CV storing minder ingrijpend. Voor het inhuren van een CV monteur belt u tel: 0165 – 722912.   
   

    Roosendaal Loogieter

    Bent u aan een nieuwe A-merk CV ketel toe? 

    Kies dan voor een HR ketel van een A-merk en maak gebruik van de unieke service die Heduro Loodgieter Roosendaal ook in dit opzicht aanbiedt. Ga naar CV Ketel Offertes en vraag met slechts 1 e-mail offertes aan van alle passende CV ketels 

     

    Heeft u een van onze gecertificeerde centrale verwarming installateurs, loodgieters of installateurs nodig? Neem dan contact met Heduro Loodgieter Roosendaal op.