Bel direct 0165 – 722912 voor een storing CV ketel Roosendaal

Afspraak maken

Bel: 0165 – 72 29 12
Email: info@heduro-loodgieter-roosendaal.nl

Erkende CV monteurs

Erkende Loodgieters

Handel snel. Uw woning koelt snel af wanneer de verwarming het niet doet

Nog nooit heeft u problemen gehad met uw CV ketel, maar juist nu laat hij u in de steek. Uw cv-ketel wil maar niet aanslaan. U heeft dus last van een storing CV ketel. Hoe kunt u het beste handelen? Ga naar de plaats waar uw cv-ketel hangt en noteer het storingsnummer dat uw cv-ketel weergeeft. Noteer ook het merk van de cv-ketel. Neem dan telefonisch contact op met de cv-monteur van Heduro Loodgieter Roosendaal en bel 0165 – 722912. U wordt dan automatisch met hem doorverbonden, want bij Heduro Loodgieter Roosendaal werken wij zonder kantoorpersoneel.  

  CV monteur Roosendaal
  CV monteur Roosendaal

  Het merk CV ketel en de storingscode die voor de storing CV ketel zorgt 

  U kunt uitsluitend een beroep doen op onze collega’s in Roosendaal, wanneer u gevestigd of woont in plaatsen die onder de gemeente Roosendaal vallen. Naast Roosendaal zijn dat de plaatsen Heerle, Moerstraten, Nispen, Wouw of Wouwse plantage. Woont u buiten deze gemeente neem dan contact op met ons telefoonnummer in Breda.  Wanneer u de CV monteur aan de lijn krijgt zal hij aan u vragen waarmee hij u kan helpen. Wanneer u aangeeft dat het een storing CV ketel is zal hij vragen wat het storingsnummer is dat er op uw CV ketel staat. Op basis hiervan weet hij precies wat de oorzaak van de storing is. In de helft van de gevallen heeft hij goed nieuws voor u. Een veel voorkomend probleem is dat er te weinig water in uw cv-installatie zit. Door het waterpeil weer op het gewenste niveau te brengen zal de cv-ketel weer direct gaan aanslaan.  

  Ook voor loodgieterswerken, installatiewerken en aankoop CV ketels 

   
  Is er sprake van een ‘echte’ storing CV ketel, dan zal hij direct een afspraak met u maken. Zodat deze zo snel mogelijk verholpen kan worden. U kunt Heduro Loodgieter Roosendaal overigens ook voor alle loodgieterswerken, installatiewerken en voor de aankoop van alle A-merk cv-ketels inschakelen. Raadpleeg voor cv-ketels de website CV ketel offertes. Via slechts één email ontvangt u offertes van de meest geschikte cv-ketels.    
   

    Roosendaal Loogieter

    Bent u aan een nieuwe A-merk CV ketel toe? 

    Kies dan voor een HR ketel van een A-merk en maak gebruik van de unieke service die Heduro Loodgieter Roosendaal ook in dit opzicht aanbiedt. Ga naar CV Ketel Offertes en vraag met slechts 1 e-mail offertes aan van alle passende CV ketels 

     

    Heeft u een van onze gecertificeerde centrale verwarming installateurs, loodgieters of installateurs nodig? Neem dan contact met Heduro Loodgieter Roosendaal op.