Verwarming Roosendaal met toegevoegde waarde

Afspraak maken

Bel: 0165 – 72 29 12
Email: info@heduro-loodgieter-roosendaal.nl

Erkende CV monteurs

Erkende Loodgieters

Bij Heduro de merkonafhankelijk dealer van alle A-merk CV ketels

Heduro warmteservice Roosendaal is net als in Breda en Oosterhout bij steeds meer bedrijven en particulieren in de regio Roosendaal een begrip aan het worden op het gebied van verwarming Roosendaal. In de afgelopen 25 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een allround aanbieder van warmteservice diensten voor bedrijven en particulieren. Niet alleen kunnen wij klanten een totaalpakket aan warmteservice diensten aanbieden. Voor een objectief professioneel maatwerk advies op het gebied van verwarming Roosendaal moet u beslist bij Heduro Loodgieter Roosendaal  zijn. Als dealer van alle A-merken CV ketels krijgt u bij ons een advies dat enkel en alleen gebaseerd is op uw woonsituatie en dat niet van een bepaald merk CV ketel uitgaat. Dit is vaak het geval bij dealers van een bepaald CV ketel merk. Zij zijn verplicht om jaarlijks bepaalde aantallen van een merk te verkopen. Slaagt men hier niet in, dan raakt men het dealer schap kwijt met alle gevolgen van dien.

verwarming Roosendaal
Verwarming Roosendaal

Maatwerk advies dat volledig gebaseerd is op uw woonsituatie

Wanneer u toe bent aan een nieuwe CV ketel voor uw verwarming Roosendaal komt een gecertificeerde CV monteur op afspraak naar u toe. Hij brengt dan in kaart de hoeveelheid m3 die verwarmd moeten worden, wat uw specifieke woonwensen zijn en in wat voor soort woning u woont. Daarnaast wordt een indicatie gevraagd van het beschikbare budget voor uw verwarming Roosendaal. Op basis van deze kengetallen gaat de gecertificeerde CV monteur kijken welke CV ketel het beste voldoet aan deze getallen. Op basis hiervan ontvangt u één of meerdere offertes. Nadat u hier een keuze uit heeft gemaakt wordt de CV ketel geplaatst op het tijdstip dat is afgesproken. Onze gecertificeerde CV monteurs houden zich strikt aan de strengste richtlijnen van de CV ketel fabrikant. Wanneer de CV ketel is geplaatst kunt u zich abonneren op een periodiek onderhoudsabonnement. Onze gecertificeerde CV monteur vertelt u hier graag meer over.

 

Storingsdienst van Heduro Roosendaal voor verwarming Roosendaal

Klanten van Heduro Loodgieter Roosendaal  kunnen bij calamiteiten, zoals een CV ketel storing, voor hun verwarming Roosendaal 5 dagen per week een beroep op ons doen.